måndag 10 maj 2010

Min hund!

Nu är det bestämt och jag har en massa lyckofjärilar i magen som fladdrar runt.. Det blev en liten red merle tik eller en "brun-ljus brun-vit" som jag får beskriva henne till alla nära och kära.Jag har spanat in henne ända sedan valparna föddes. Jag blev nämligen helt tagen av hennes storasyster Saga, som jag fick träffa tidigare i våras. En super härlig hund i med blandade bruna toner. Sen dess har jag hoppats så på en mini-Saga. Här är hon! Och hon är så fin, världens finaste, den finaste av de finaste!

Jag har funderat en del över valpnamn under våren... Det har varit mycket "Alma", "Alba" och "Alva" som kännts bra. Men häromveckan kom jag på det; "Älva". Det namnet beskriver precis en vacker, sagolik och smidiga Aussie-hund, tycker jag. Fast nu är hon förstås lite klumpig..än så länge :) Det kluriga med namn är dock att man egentligen inte vet vilket det är förens man lär känna någon. Hennes kennelnamn är Arelidsaussie Nirvana(rosen). Men för mig, om inget annat nämns framöver, så är detta min lilla Älva!2 kommentarer:

  1. Hej Klara! fint namn hon får lilla Älva:)vilken rolig tid vi har framför oss med systrarna, det ska bli så spännande att se hela kullen växa upp! Mvh Lovisa och Fairy Tale:)

    SvaraRadera
  2. Håller med Lovisa. Ett fantastiskt vackert namn hon får vår lilla ros. Hoppas allt känns bra Klara så ses vi snart igen. Kram Anki och hundarna

    SvaraRadera