torsdag 18 november 2010

Novembermörker..

Åh, man kan inte undgå att sakna våren och sommaren då man bara läängtar att få ta sig ut med sin vovve.. Försöker dock se de positiva med denna årstid som att fästig-jävlarna tillslut verkar ha frysit ihjäl och nu när det är käle i marken blir inte tassarna inte blir så smutsiga heller. Sen är det ju mysigt med snö när den väl kommer. Den lilla snö som kom för ett tag sen är borta nu men frostigt och fint är det. Tog lite mysiga kort idag på min vackra hund på morgonpromenaden..!Just nu händer inte så mycket... Valpkursen tog slut häromveckan och något spår har jag inte lagt på ett tag. (Får skärp mig!) Men till veckan börjar vi unghundskurs på Hundens hus.(Inomhus!)Skönt att ha något på gång i novembermörkret.

Några bilder från början av november, min födelsedagshelg, då vi var på kusten. Älva var glad att återse sitt barndomshem med omgivning att spralla på.Dessutom skuttade hon själv ut i vattnet och letade spännande grejer. Jag blev ganska förvånad, hon var inte superförtjust i vattnet i somras.Det var allt jag hade, for now. :)

1 kommentar:

  1. Ursäkta jag inte ringt. Hundarna är friska men helgen blev helt plötsligt helt full. Hökörning,vedkörning,målning och kalas. Men jag vill jättegärna att vi träffas någon annan dag. Hoppas allt är bra med er. Ser framemot att träffas. Kram Anki

    SvaraRadera