tisdag 23 november 2010

Snööööö!Tycker bilden på Älva säger allt.. SNÖ = BÄST! Hon skuttar, tuggar, sprallar och "simmar" i snön, det är otroligt underhållande!
Dessutom tog vi oss upp till klubben i dag och gav oss på lite träning. Med alla dofter och hundar har det inte varit så lätt tidigare. Men av någon anledningen är det inte så väldigt många där längre... :) Först ville Älva mest busa (extra svårt att fokusera med all snö) men sen förstod hon att det var träning på gång. När matte väl kan slappna av och ha lite roligt så fungerar det väldigt mycket bättre..! Vi övade mest på följsamhet men Älva var helt med på att kasta sig på magen i snön under gång m.m. Sen fick vi sällskap på plan men vi hade så kul att det brydde sig Älva inte så mycket om. (YES!) Vi slutade när det gick som bäst och en mycket stolt matte körde hemåt med sin lilla hund. I morgon blir nya utmaningar på unghundskursen!

4 kommentarer:

 1. Grattis. Vad kul Klara att det går framåt. Ha så kul på kursen i morgon. Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Vilken fin hund du har!!!Hon verkar älska snö!
  Inte undra på att ett spann i Vindelälvsdraget var Aussies.Vi får prova att dra när du kommer upp till Umeå.
  Klappa Älvan från gammelhusse/matte!

  M&P

  SvaraRadera
 3. Du måste nog skaffa dig den där vorsterhn snart, pappa! Drag kan vi visst prova med henne när hon blivit större men tills vidare har vi mycket annat att pyssla med. Se till att tinga en valp nu så kan vi utmana er i spår framöver!

  SvaraRadera
 4. Va härligt med så mycket snö & va kul att det går framåt!!!

  SvaraRadera