söndag 27 juni 2010

Allt mer aussie...



Älvan är nu snart tre månader och växer så det knakar. Fast jag blir hemmablind när jag ser henne varje dag, syns det tydligt att hennes ben är längre och att hon har fått en längre nos. Hon har fått mer personlighet och man ser allt mer aussie-drag med smygande stil och glada skutt. Självförtroendet har växt också och hon har blivit en riktig tuffing. Få saker är läskiga numera och hon tar sig allt större friheter, och vill inte alltid lyssna på matte.



Samtidigt är hon allt smartare och lär sig snabbt. ”Sitt” funkar fint nu och ”ligg” för det mesta också. För att komma igång ordentligt med vardagsträningen kollade jag upp valpkurser här ute, och blev väldigt glad då jag hittade en! (Flera hundklubbar verkar ha sommaruppehåll..)Avmaskningen svalde hon i ett nafs häromveckan och nu efter midsommarhelgen ska hon vaccineras också.

Dessutom har jag fått meddelat att vi kom med på aussielägret i september så nu har vi mycket att se fram emot! Vi verkar bli ett helt gäng med Arelid-valparna, superkul! 

5 kommentarer:

  1. Vad härligt ni verkar ha det. Vad glad jag blir att ni kom med på aussielägret. Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Sötaste lilla.... Jag tror nog att jag får komma och kika på alla små "rosor" på Aussielägret.

    Ha det bäst!

    Mvh //Tytti och Pappa Tarrak

    SvaraRadera
  3. Absolut tar numret av Anki, annars kan du maila det till loni0004@stud.slu.se , en liten fråga också :) mätte ni Älva när ni fick hem henne? Vi vägde nämligen bara och glömde mäta mankhöjden det skulle vara kul att veta ungefär hur hög hon va och de var ju ganska jämn stora.Kram!

    SvaraRadera
  4. Vägde Amadeus idag. Han väger 10 1/2 kg. Vad väger lilla Älva? Kram Anki

    SvaraRadera
  5. Oj, så stor han är redan Amadeus :) När jag vägde mig och Älvan på vågen hemma uppskattade jag hennes vikt till ungefär 9 kilo. När vi var och vaccinerade henne häromdagen provade vi hundvågen som då sa 8,5 kilo. Jag tycker hon är jättestor. :D

    SvaraRadera