onsdag 2 mars 2011

Mars

Jag och voffsan hade några fina snöiga dagar i Umeå innan det var dags att åka söderöver igen...

Snökristaller i aussiepäls... :)


Så nöjd med hos "mormor och morfar"

Favorittrixet just nu, balansen börjar bli riktigt bra!

Opsss... Körde fast i djupsnön igen...

Mums... En sån där semla skulle man haft!Träffade även en aussie i skidbacken! Lite svårt att se men det är en blue merle där framför snowboarden.
(Bilden printscreen av backen webcam, tagen av Simon)


Väl tillbaka i Göteborg tycker jag det är onödigt kallt när det ändå inte finns någon snö! Hoppas det går fort till vårvärmen nu. Men det är iaf barmark så spåra ska vi försöka komma igång med bättre. Vardagslydnadskursen började i måndags igen och det känns jättebra. Nästan alla från valpkursen är vi, ett taggat litet gäng på fem st, två schäfrar, en labrador, en cavalier och så min lilla aussie. Schäfertiken, som eventuellt ska bli polishund, är Älvas favorit. De skulle nog ha mycket kul ihop, men på klubben är det träning som gäller! Men självklart ska Älva retas och kastar massa busblickar på schäfer-tjejen så hon blir helt tokig. Himla fjanthund man har.

Idag har vi miljötränat i stan, kollat på folk och gått på banken och sånt. Jättebra träning som hon bara blir allt duktigare på. Det är mysigt att ha henne med, men så himla smutsig hon blir! Och stadssmuts känns så mycket äckligare en vanlig skogssmuts, det blev raka vägen in i duschen och tvätta magen.

Tiden går så snabbt! Snart är de ju ett helt år gamla hela arelidsgänget. Har kikat runt lite bland aussiesidor och spanat på små nykomlingar. Minns så väl hur det vara att vänta :) Hoppas det blir MH här nu i april, ska bli superkul att träffa syskonen med ägare!

2 kommentarer:

 1. Välkomna tillbaka!Vi har många semlor kvar!
  Saknar Älvan som tassar runt här.

  M&P

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1-års dagen!

  Kram från pappa Tarrak med familj

  SvaraRadera